Jumaat, 11 Mei 2012

kawan tak gune

dah lame taK update at dalam blog ni ..
sebab lappy saya rosak ..
kalau tak hari-hari saya update kan ..
pasal saya dengan bf saya or friend saya .. 
but sekarang saya dah tak ada friend sebab kita orang dah berpecah belah ..
di sebab kan intan babi tu lah kita orang gaduh ..
argh !!!!!!!
sial ..
menyampah aku ..
baru masuk dalam geng kita orang nak uat gong ..
cite pasal aku dengan bf aku sana sini ..
bodoh tak ???
mesti bodoh kan ..
memang bodoh pun ..
baget good je ..
cakap bf aku couple dengan aku sebab nak mainkan perasaan aku , nak ***** , dengan couple dengan aku sebab kesian .. 
padahal tak pun ..
intan toe babi jugak cakap nak lempang bf aku ..
kalau bf aku jumpe die memang kene lempang lah dengan bf aku ..
koya sangat .. huhu
aku benci perangai die orang sekarang gong ..
nasib baik bf aku ( ekey ) , along , biella , fiza tak berubah kan sayang ..
***** boleh ludah dekat abah aku ..
biadap tak ??
biadap kan ..
nasib baik lah tak kene lempang je die toe dengan abah aku ..
koya sangat erx pun ..
**** pulak bodoh g mcj bf aku ..
macam lah bf aku nak layan orang yang die tak kenal kan ..
pastu boleh die cakap dekat bf aku cakap dekat awex ka kalau dah *****-***** ..
huhu ..
bodoh lah budak macam toe .. 
takut nak cakap dekat aku g cakap dekat bf aku macam sial kan ..
biar lah die tak ade bf nak buat macam mane ulu kan sebab toe tak ade bf .. huhuhu ..
dah lah malas nak cakap banyak ..
bosan cakap pasal die orang ..
buat sakit pale otak je .. 
k lah papai ..

Ahad, 1 April 2012

macam sial

ade budak main hantar dekat wall aku mnde yang macam sial ..'
aku benci betul lah .. 
aku paling tak suke orang yang macam toe .. 
ni facebook budak sial toe https://www.facebook.com/chicko.tenesz 
aku tak kenal pun die main hantar macam toe ..
aku tahu die sape siap ??
aku cari budak toe jugak ..
aku rase budak niy aku kenal ..
arrgghhh !!!
ade pulak aku kesah ..
die yang cari pasal dengan aku pandai2 arh tanggung ..
macam good2 je ..
dah lah pic profile gambar entah pape .. 
kalau berani letak pic sendiri lah ..
siallllll ..

Rabu, 28 Mac 2012

saya selalu doakan kita kekal  sayang .. aku sayang kau sangat2 .. biarlahkau selalu tuduh aku ke pe ke aku tetap sayang kau .. sayang yang teramat sangat .. aku tak ley lupe kan kau .. aku dah tak tahu nak tulis apa .. papai ..

Khamis, 15 Mac 2012

sedih

kay .. sayang saya tak kan penah lupe kan awak .. disebabkan ayat yang saya send at awak kite putus .. bodoh kan .. sakaikan .. hmm ..awak saya sayang awak sangat2 .. saya rindu awak .. saya rindu nak manje dengan awak .. share rahsie dengan awak .. nak suruh awak urut saya time saya sakit .. awak saya rindu awak sangat2 bie .. hidup saya tak kan happy tanpa awak sayang .. tolong lah awak sedar yang ayat toe for awak orang yang paling saya sayang .. bukan for orang laen .. hmm .. :'((

Selasa, 6 Mac 2012

sekarang saya selalu sakit ..
hmm ..
tak tahu lah kenape ??
pelik2 ..
hmm ..
pening kepale n sakit dada ..
kenape erx ??
sampai ekey pun risau ..
sebab saya selalu sakit dada ..
hmm
sayang awak jangan risau tau ..
saya sakit tak teruk pun ..
hmm ..
awak selalu cakap awak pikir saya .. 
awak jangan pikir sangat k sayang ..
saya sakit tak teruk ..
kay ..
saya sayang awak b ..

MUAHH !!! :*

Khamis, 1 Mac 2012

awak comel sangat

awak comel ..
saya suke tengok pic awak yang niy ..
b ..
awak comel ..
mat cakap b buat muke skema ..
huhu ..
but muke skema b comel ..
saya suke sangat ..
muke awak cute ..
saya sayang awak b ..
muke skema awak lah yang buat awak nampak comel ..
* PEACE *
kay .. baaiii ..
aku dah hitam kan sayang ..
hmm ..
macam mane ni ??
aaarrrggghh ..
aku akan kembali kan kulit aku yang dulu ..
huhu ..
malu lah kulit dah semakin gelap ..
aku tau kulit aku gelap ..
korang jangan nak kutuk aku ..
aku tau korang kutuk siap korang ..
* PEACE *
kay .. baii ..

dAiSypAth hApPy biRthDay tiCket

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

dAiSypAth aNnIverSaRy tIcKeT

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

tiMe mEluKis :)

https://fbcdn-photos-a.akamaihd.net/photos-ak-snc1/v27562/61/232214946803089/app_2_232214946803089_5119.gif
https://fbcdn-photos-a.akamaihd.net/photos-ak-snc1/v27562/61/232214946803089/app_2_232214946803089_5119.gif
https://fbcdn-photos-a.akamaihd.net/photos-ak-snc1/v27562/61/232214946803089/app_2_232214946803089_5119.gif